Insatskatalog

Insatskatalogen och broschyren "Insatser samlade på ett ställe" är verktyg som omfattar både permanent verksamhet som drivs av förbundens medlemmar och deras kompletterande aktörer. De omfattar även insatser som drivs i förbundens regi och av externa aktörer som har avtal med någon av förbundsmedlemmarna. Insatserna och verksamheterna är riktade till olika målgrupper i olika åldrar. Gemensamt för dem är att alla är aktörer inom välfärden som sysslar med individinriktade arbetsmarknads-, rehabilitering- och utbildningsåtgärder samt riktar sig till personer som står långt från arbetsmarknaden.

Verktyget gör inte anspråk på att vara heltäckande och uppdateras kontinuerligt. Kontakta redaktionen för medverkan.

 

 

Insatskatalogen

Insatskatalogen.samordning.org
Insatskatalogen är ett sökinstrument vars syfte är att effektivisera och rationalisera sökandet efter relevanta insatser på individnivå. Katalogen kan användas som ett vardagsverktyg av medarbetare på såväl kommun, arbetsförmedling som försäkringskassa och region/landsting. Katalogen är öppen för allmänheten och kan även användas av privatpersoner. Katalogen innefattar insatser kopplade till sju förbund i Östergötland och Stockholms län.

Gå till katalogen ›

Kontaktperson:
Ida Olofsson
0703-88 82 84

Redaktionen:
insatskatalogen@samordning.org

Broschyr

Insatser samlade på ett ställe
Broschyren innefattar insatser och verksamheter i Linköping, Åtvidaberg och Kinda.

pdfInsatskatalogen uppdaterad 2017-12-01

 

Förbundsmedlemmar

motala vadstena soderkoping valdemarsvik kinda mjolby odeshog finspang boxholm  linkoping  atvidaberg  forsakringskassanlandstinget2015  arbetsformedlingen