Integritetspolicy

Från och med 25 maj gäller nya regler inom EU för hur personuppgifter ska behandlas. Reglerna samlas i den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som framför allt syftar till att stärka integritetsskyddet för enskilda individer.  

Samordningsförbunden i Östergötland är angelägna om att de personuppgifter som samlas in, lagras och hanteras hos förbunden sker på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddsförordningen.

Samordningsförbunden i Östergötland har en gemensam hemsida men är egna juridiska personer och har därmed inte gemensamt personuppgiftsansvar. Förbunden har därför skilda integritetspolicys.  

Dina rättigheter och hanteringen av dina personuppgifter framgår i framtagna integritetspolicys. Välj policy utifrån det specifika samordningsförbund som du är eller kommer att bli registrerad hos, det blir den som relaterar till just dig.

För att se en beskrivning av personuppgiftsansvaret för Insatskatalogen väljer du Samordningsförbundet Centrala Östergötlands integritetspolicy.

För information om hantering av cookies, läs mer här.

 

Samordningsförbundet Centrala Östergötland

pdfIntegritetspolicy för Samordningsförbundet Centrala Östergötland

Samordningsförbundet Centrala Östergötland har ett dataskyddsombud  som är kontaktperson för anställda och andra som Samordningsförbundet Centrala Östergötland har registrerade personuppgifter om. Dataskyddsombudet arbetar med att informera, ge råd och rapportera avvikelser. Dataskyddombudet har till uppgift att övervaka att Samordningsförbundet Centrala Östergötland följer dataskyddsförordningen.

Åsa Carlsson
Dataskyddsombud
asa.k.carlsson@linkoping.se

 

Samordingsförbundet Västra Östergötland

pdfIntegritetspolicy för Samordningsförbundet Västra Östergötland

Samordningsförbundet Västra Östergötland har ett dataskyddsombud  som är kontaktperson för anställda och andra som Samordningsförbundet Västra Östergötland har registrerade personuppgifter om. Dataskyddsombudet arbetar med att informera, ge råd och rapportera avvikelser. Dataskyddombudet har till uppgift att övervaka att Samordningsförbundet Västra Östergötland följer dataskyddsförordningen.

Morgan Lantz
Dataskyddsombud
morgan.lantz@mjolby.se

 

Samordningsförbundet Östra Östergötland

pdfIntegritetspolicy för Samordningsförbundet Östra Östergötland

Förbundsmedlemmar

motala vadstena soderkoping valdemarsvik kinda mjolby odeshog finspang boxholm  linkoping  atvidaberg  forsakringskassanlandstinget2015  arbetsformedlingen